Ps. Jag älskar lady gaga! Alla bah öh hon ...

Ps. Jag älskar lady gaga! Alla bah öh hon är för galen, jag typ bah hon ÄGER! /Emma


ÅH GUD VAD SKÖNT ATT FÅ SOVA, jag är typ h...

dsc02591 (MMS)

ÅH GUD VAD SKÖNT ATT FÅ SOVA, jag är typ helt lycklig över att bara få ligga i min säng och bah... Aaaaah... relaxa liteee, lyssna lite på mix megapol med min favorit micke andersson(tror jag han heter...?) Som programledare... och så är det alldeles mörkt och skönt och lagom ljummet i min fluffiga mjuka säng... SWEET! /Emma


i didnt even get my cookiedough, WHAT DID I DO TO DESERVE THAT?!

DÅLIGASTE KVÄLLEN PÅ 100 ÅR.
asså guuuud ibland suger det verkligen att gå i musikklass. Vi ska sjunga på botniabanan invigningen i morrn (wow ska ni?! jaa.... häftigt!!! neeej....), och då var det genrep idag. kl. 19 skulle vi börja. kl. 19.15 började vi bli otåliga. kl 19.30 gick vi in i ett tält och drack kaffe. kl. 20.00 gick jag och elin in i nya tågstationen (STAAATUUUUS) och vandrade runt där lite. kl. 20.15 gick vi upp på scenen. kl. 20.30 hade vi fortfarande inte fått börja börja så då vart vi pissed och for hem. VÄRD FREDAGKVÄLL JAA....... plus att grubbe och midgård eleverna inte var där så det vara bara vi från tc och.... typ en gamling kör där. åh vad ovärt det var.


elin väntar på tåget. det kom aldrig.

BAJSHEJDÅ/SUREMMA

random

Jag ska inte plåga er med en recension om hur skolstarten varit, för det är antagligen inte det ni få stackars läsare bryr er mest om i denna värld. Och eftersom jag inte har någonting annat att skriva om - eftersom det inte finns något annat i min värld jag vill dela med mig av - så lämnar jag det här inlägget så här.

Tack för mig!

/isa

God natt

Helt sjukt vad trött man kan vara egentligen. Efter första skoldagen igår gick jag och la mig klockan 7, och då satt jag ändå och härdade en timme innan. Jag känner hur tröttheten typ förlamar mig, både fysiskt och psykiskt. Jätteobehaglig känsla.
Jag längtar i alla fall till torsdag då vi börjar gå efter schemat. Då får man liksom en uppfattning om hur nian kommer vara på riktigt.

Nu ska jag äta lite socker och dricka en stor kopp svart te så kanske jag kan hålla ögonen uppe några timmar till i alla fall.

/isiis

-love her!... wait, what?jag känner mig väldigt.... djup idag, jag vet inte riktigt varför men ja.
I morrn börjar skolan vilket... suger. Jag är inte redo att släppa mina sovmornar och sena kvällar än.
/emma

vampyrer suger

Som vårt kära träd skrev i inlägget nedan så såg vi Vampyrer suger igår. Den var AAWESOOOME!! Hahahaha ni kommer fatta när ni ser den.
Det var lite family guy-humor över den, man typ asgarvade flera gånger. Skulle lätt kunna se den igen!
För övrigt är jag i Lycksele nu men kommer hem imorn, lagom till skolstart.
Its gonna be legen.... wait for it....

/isa

...dary!!

My hand is your hand, your hand is my hand.. no wait thats my hand.. no wait thats your hand!

Dagens stora upptäckt...: Jag och Arvid har typ exakt likadana näsor! båda är lixom... ganska små och lite krokiga frånn sidan, och så ser dom ut ungefär som fiskars näsor hade set ut, om fiskar hade haft näsor...

Och btw vi var ju på vampyrer suger/vampire suck(vampyrer äger/vampire rules) igår, och den var inte alls så dålig som nancy bladfält sa i... vk? det var lite kass humor men det var ju det som var kul JU!
/emma

im floating in air cuz im a helium baloom, anyone got a problen with that?!

Hallå minda damer och herrar idag är en BRA dag! av flera olika anledningar, det är mammas födelsedag och fördelsedagar är alltid trevliga. Sen har jag tömt min börs på alla sina pengar och köpt 3 biobiljetter till i morrn för DÅ ska jag isa och palmen se vampyrer suger/vampires suck(vampyrer äger/vampires rules) vad ni vill. Och det är också fett najs. Och sä har jag köpt ett linne och en kavaj, vilket jag är ytterst nöjd med, så jag struttar runt i lägengetan och sjunger dududududu tudu dudududuDU tudu (pink - funhouse). vet att jag är coool lalalal*flumm*.
aja sen är jag glad av andra mindre bloggiga anledningar, men herregud ni böhöver inte veta allt heller?!
Hur som hellst, detta är kavajen och linnet:


alltid högsta kvalitet på mina bilder!

även fast det kanske inte syns,så står det blablabla 1994 blabla på linnet, vilket innebär att det är andra tröjan jag köpt på en väldigt kort tid som det står 94 på,  vilket är lite fail eftersom jag är 95a... men det finns inga tröjor som det står 95 på, så vad ska jag göra åt saken?
hm, nu känner jag att jag håller på att tappa tråden så...
pusshej/emma


Första slutsatsen man drar liksom

SMS:

Emma: Kul... Själv sitter jag och ritar av mina dudes
Isa: Dina bröst?!
Emma: NEJ?!

Nu ska jag på middag hos grannarna.

/Isa

förresten... GO MILJÖPARTIET!!!!!! Rösta på maskrosen!!
Och JA jag har ett liv som har suttit i flera timmar och läst på om olika partierna när jag inte ens får rösta.

Mördar-Bella?

Har nyss varit på skolan (jäklar vad tiden går fort, det var inte alls nyss ju!). Fick se mitt schema, ganska sweet att jag kommer ha bara 2-3 lektioner/dag (a) jag typ längtar tills skolan börjar.

Jag har förresten tänkt på en sak. Att Edward i Twilight kan ju läsa tankar för att han var bra på att läsa av folk som människa, vampyr-Alice kan se in i framtiden för att människo-Alice kunde ana vad som skulle hända osv, och det sambandet finns ju hos alla vampyrer med gåvor.
Alltså har de fått sina gåvor efter starka egenskaper från sitt liv som människa.
Men Bella kan helt plötsligt som vampyr skydda alla hon älskar (åh, förresten, spoilervarning!), men när hon var människa SÖG hon på att skydda folk. Tack vare henne är det massa strider och dyl. i varenda bok, så hur kan det komma sig att hon får sin gåva efter sin svagaste egenskap (att skydda folk alltså)?!

Slutsats: hon försätter andra i fara som människa. Borde inte hennes gåva i så fall vara att hon typ dödar folk med en blick?

Och en till sak. Första månaderna hon och Edward typ glor på varandra, så måste han ju typ klämma sönder bänkar för att inte äta upp henne. Men om det är så himla svårt, så borde han ju inte kunna behärska sig när hon har mens, vilket hon bevisligen har eftersom att hon visar sig vara fertil i sista boken (obs! Spoilervarning igen!). Om han liksom känner blodlukt så mycket och blir så galen av det när hon INTE har mens. Varför äter han inte upp henne då när hon HAR mens?

There i said it!

/isa

Nattblogg! Hejhej, greta sover hos mig, vi...

dsc02549 (MMS)

Nattblogg! Hejhej, greta sover hos mig, vi delar på min säng, fast nu samlade hon ner, hehe(a) Vi har typ legat och pratat i 2 timmar. Vi tänkte dygna men nu har vi ändrat oss, vi ska sova och drömma om mat ist, vilket är minst lika bra! Godnatt/emma och greta


avenge my death... kill the bamboo corporation...

Jag sitter och försöker få programmen till min bamboo ritplatta att fungera. Tror ni det går bra eller? NEJ. jag har skapat en internet konto, laddat ner ett ex antal filer och program och det går inte! jag blir ARG!


jag och min dumma, olydiga ritplatta..


jag och mitt alltid lika fungerande långfinger.

/emma

isa arg

Jag tycker synd om små barn som får gästa hos Bolibompa eller liknande barnprogram. Jag menar, det är som att krossa deras sanning liksom, att allt bara är på låtsas. När jag var liten så var alla filmer och dyl. som jag såg på riktigt, och om jag då hade fått veta att varje scen tas om 10 gånger eller att kaninen bara låter när Johan trycker på den så hade jag blivit helt förkrossad.
Dessutom blir jag så himla förbannad när jag ser småbarnsföräldrar röka. Hur ska man få rökare att inse hur mycket och äckligt det luktar liksom? Och hur skadligt det är för deras barn?
Wow jag håller på att bli en sådan som tar ut sina känslor på bloggen.
Nu ska jag ut och sola. Så det så.
/isa


The ugly truth

- Jag tycker bättre om djur än om människor. Djuren finns alltid där för mig.
- För att du har låst in dem i en bur ja.

lalala *bra låttext*

Varför heter det "dra något gammalt över sig/dig"? Är det liksom för att det känns så himla ofräscht att dra över sig en gammal smutsig, dammig, maläten filt, eller är det något kryptiskt som det inte är meningen att man ska förstå? Detta kräver google. Jag återkommer.
Men först ska jag ta ur sconesen (HAHAHA åh jag fick världens roligaste tanke men sen var den inte så rolig) och äta ett goooott kvällsfika.

/isa

Har varit på staden med greta och fanny oc...

dsc02471 (MMS)

Har varit på staden med greta och fanny och köpte mysmysmys kläder och jeans som jag känner en viss hatkärlek till... Dom var ganska fula men som fina ändå... aja nu ska jag äta(fiskbullar/mamma) Puss/emma


Fjärde bandet

Uurkult, tjalalalala, uurkult, TJAlalalalala!


Jag och sara med våra biljetter, lite lagom glada sådär.


Arvid jonglerar med 5 bollar (JAG KAN NÄSTEN MED 3*STOLT*)


Vi åt jävla starka veganmackor, jag åt upp HELA!


sen vart vi sötsigna och det slutade i en stor choklad/ris sak som räckde hela helgen..


Eldnatt


det kom fram en tjej och bah vill ni ha gratis juice, och vi bah JA och så fick vi äcklig sörja som smakade morotsskal...


Sara blev kär i en docka, hon kollade in hennes underkläder...lite fint utsikt över nämforsen


lite annan fin utsikt


Jag och jättevindruvan


eivor pálsdóttir konsert, hon var jättebra!


snyggsara i hängmatta sista kvällen


SÅ, det var väll det viktigaste, nu ska jag fara och leka med greta och fanny
puss/emma

varning?

Jag chattar med en spanjor på msn. Jag har ingen aning om hur jag blev vän med honom, men nu är det så i alla fall
Först var jag rädd att han skulle komma och våldta mig, men sedan kom jag på att det är en bit mellan sverige och spanien så jag hinner nog fly i så fall.

Jag: quien eres? (vem är du?)
Han: samuel, y tu? (samuel, och du?)
Jag: isa, vivo en suecia (isa, jag bor i sverige)
Han: yo en madrid (jag i madrid)
Jag: cuantos anos tienes? (hur gammal är du?)
Han: 30, y tu?

Jag ba GULP!!!! Nu vågar jag inte svara. Han är dubbelt så gammal som jag, det är läskigt!

 Om någon vet hur man säger "hur *** fick du tag på min msn?", alternativt "alldeles för ung för dig!" så är jag mycket tacksam!

/isa

dumma emma som inte kommer hem förrän nångång

FY vad tråkiga dagar som komma skall!! ALLA är borta eller upptagna på annat håll.
Jag tror jag ska gå och färga håret eldrött för att inte förmultna i min ensam-/tråkighet.
Im serious.

Aktivheeeeeeeeeeh så här kul har jag haft idag..:] jag hittade en ny funktion på paint som jag var tvungen att prova så(a


I Morrn far jag till urkult, wihooo tagga! jag och sara ska dela tält och gå runt och kasta flingor på folk,det blir naajs.
Puss/emma

ps. oj vad stor bilden blev... aja:]

gröna tårar i det lilla kaninögat

Jaha, så har lillis åkt på en ögoninflammation, så då blir det karantän och antibiotika i en vecka. Hon fick grön vätska i ögonen. Jag undrar om det blev som ett färgfilter då, att allt hon såg liksom blev grönt?
Supergullig veterinär var det i alla fall. Hoppas hon repar sig, vi vill inte ha några komplikationer, tack!
För övrigt är jag TRÖTT på att vara TRÖTT. Jag vill bli frisk. Nu. Nunununununununu.

/isa

Isa om gretas katt: men tänk om du vaknar ...

Isa om gretas katt: men tänk om du vaknar av att han bränner dig...?;o Man bah smart tjej:]


a-well-a bird, bird, bird is the word!

Bästa Family Guy avsnittet ... EVER! jag kollade på maraton igår, jag höll typ på att skratta ihjäl mig!
det var bara det jag ville säga:]
/emma


RSS 2.0