the winner takes all or nothing (wtf?!)

Så ni vet det har jag inte orkat uppdatera bloggen senaste dagarna (VA ÄRE SANT?!?!?!) men det är ändå ingen som läser bloggar under julhelgen så never mind.
Och är det bara jag som blev aningen chockad av senaste icareklamen? Liksom... Vad hände?
Vem är lådan till? Vad är det i lådan? Var kommer lådan ifrån? Så många frågor, så lite svar!

Dessutom hatälskar jag hur alla blir såhär innan nyår. Vi ska bli så smala och duktiga och nyttiga och sluta med ovanor och börja träna och starta om på nytt och börja leva osv osv nästa år. Det folk tycks glömma är att de lovade exakt samma saker förra året, och förrförra året, och året innan det, men inte hände det mycket. För när nyår är över och bubblan spricker så slår bekvämligheten till och äsch, jag har det bra som jag har det och jag ska senare och allt vad ursäkter heter. Intressant iakttagelse där eller hur.

Jag känner att mina inlägg i den här bloggen har börjat spåra lite. Nu ska jag äta middag och fortsätta fundera, trots att jag vet vad som är rätt (det kliar i fingrarna efter att få skriva av mig i bloggen men jag försöker låta bli).

Lööööv
/isa


Ps. Är jag den enda som tycker det är sjuk...

Ps. Är jag den enda som tycker det är sjukt drygt att sova bara för att jag vet att jag kommer drömma asmycket och det känns lite som waist of time att jag ska behöva ligga här i flera TIMMAR och vara med i filmer i mitt huvud som jag ändå inte kommer komma ihåg helt efter ett tag? Hur onödigt är inte det lixom, jag har bättre saker för mig än att ligga i en säng aslänge. Plus att man vet som aldrig vad man ska drömma, så man kan ju inte direkt bah oh yeah inatt ska jag drömma om det gud vad kul nu vill jag sova! Utan det blir ju lixom bara... Nått... Jag drömmer aldrig mardrömmar dock, jag har bara drömt typ 3 stycken mardrömmar ever, så det är ju bra, men ändå. Där smög jag in lite funfact om mig själv igen, hehehe. Nej men seriously det känns drygt att somna, fast ändå vill jag sova för jag är trött, fast när jag nu är inställd på att det är drygt att sova kommer jag inte kunna sova bara för att jag tänker värsta negativ och då blire ju inte så bra för den halvan av mig som vill sova, och den halvan av mig som inte vill sova är ju ändå inte nöjd för anledningen att jag inte vill sova är för att det känns drygt att ligga i sängen i flera timmar utan att få något gjort! Om nån förstår vad jag menar... Känner att jag började spåra där lite granna... Oh well. Kanske ska försöka sova nu ändå, det blir ju inte bättre av att jag bara skjuter på det. Vem vet jag kanske har en helt awesome dröm, som när jag drömde att jag var på en tom tågstationen mitt i vintern och det snöade och var alldeles mörkt och så var det en kille i min ålder där som jag började prata med och så visade det sig att han var gay och så berättade han typ allt om sitt liv och hur jobbig det var att vara gay för hans pappa och kompisar vägrade acceptera det så det var värsta synd om honom, och på sen när jag vaknade var jag så himla rörd av hans historia att jag nästan började gråta. Deni! Ok nu börjar jag seriously spåra, och det här smset är nu så långt att det blivit ett mms så nu ska jag sluta, godnatt på riktigt nu/ nattemma Ps2. Jag läste ut mina böcker btw dom var AWESOME. Mark Crilley är min gud, har jag sagt det...?:] ok godnatt!


Cant... Put... My... Book... Away... Must....

Cant... Put... My... Book... Away... Must... Know... How it... Ends...! Okej hett boktips till alla då, läs miki falls, jag har snart läst ut hela serien på ett par timmar, den är så BRA! Och otroligt lik twilight också, så det är lite som att läsa twilight igen fast med bilder och jag vet inte hur det ska sluta, bambambam! Borde igentligen verkligen sova för jag vill vända tillbaka dygnet, men det är ju så spännande! aja godnatt med er/ nattemma


Oh yes bitches, santa has arrived with som...

dsc03230 (MMS)

Oh yes bitches, santa has arrived with some awesome late gifts! Hihihihi jag har fått miki falls serien, sjukt nöjd är jag! /Emma


Från mig alla...

Jag tänker inte säga god jul.
För jag är antagligen inte den enda som redan är spyless på jullåtar som spelas på radion, julmat som aldrig tar slut, rött och grönt och paket och granar och pynt och tomtar var man än tittar. Och att önska er en god jul känns bara överflödigt eftersom ni vet att jag gör det.
Missförstå mig inte, jag älskar julen. Men jag hatar vad vi har gjort den till. Jag skulle vilja fira jul med mina 3 familjemedlemmar eller några nära vänner, sitta och prata och dricka te ända in på småtimmarna och bara mysa. För mig är inte alla jul-måsten i sig stressande, utan miljön jag är i. Jag vill ta det lugnt, njuta av högtiden, vara med de jag älskar och släppa alla krav. Åter igen, missförstå mig inte. Jag älskar min släkt. Det är mig problemet sitter i. För min släkt är väldig stökig, högljudd och yvig. Och just på jul skulle jag vilja slippa stök och höga röster och bara mysa, den mentala stress jag känner förstör julen ganska mycket för mig. Julen är egentligen den mysigaste högtiden av alla om vi låter den vara det. (Märker ni vilket krönika-aktigt inlägg det blev?)

/Isa

Sitter och gråter åt sagan om de 2 tornen,...

Sitter och gråter åt sagan om de 2 tornen, assorgligt är det! Hahahaha jag är en sån mes ikv känns det som... Oh well. Ok seriöst det är jättesorgligt, och så regnar det och orcherna ryter och stampar Och aragorn är MANLIG! Ville bara säga det. Lite funfact om mig då, viste ni att en av dom första "riktiga" böcker jag läste(eller pappa läste för mig) var sagan om ringen, eller bilbo igentligen. Det ni! 2 andra tidiga böcker var momo och harry potter. Slut på funfact. Godnatt/emma


gördis vs elvis!!!! gosedjur fight mellan ...

dsc03205 (MMS)

gördis vs elvis!!!! gosedjur fight mellan mig och arvid, gördis och jag vinner lugnt. Ja vi är mogna? /Emma


gördis vs elvis!!!! gosedjur fight mellan ...

dsc03205 (MMS)

gördis vs elvis!!!! gosedjur fight mellan mig och arvid, gördis och jag vinner lugnt. Ja vi är mogna? /Emma


facit tack

Är lite friskare idag men fortfarande halvdöd.
Nu kan ni få knäcka en gåta åt mig. Den handlar om att vara eller icke vara.

Nån säger till nån att nån sa att nån är nått. Nån annan säger att nån sa att nån var nått och nån tycker att det sög. Men båda nånnarna har relativt opålitliga källor eftersom de hört det från nån som hörde från nån, men är samtidigt inte såna som skulle säga sådant utan anledning. Så nån funderar på det. Sen säger nån som är en av de opålitliga källorna att nån inte nåttar, men en annan nån hade hört det av denna nån och jag tror inte att nån av nånnarna ljuger.

Im lost.

/Isa


Think of the goal

uhuhuhuhej. jag har uttrotat mina fötter. har stått i nästan 3 timmar med klackeskor i kyrkan och repat idag, sjukt jobbigt, gick dessutom dåligt. inte taggad på att ta på mig klackarna nu igen och fara tillbaka dit om typ en halvtimme då vi ska ha föreställning. känns som jag typ kommer somna på en bänk där eller nått.... blir najs. MEN, jag ska inte va så himla neggo (hahahhahah) nu, det blir säkert roligt!

taggad brud right there, YEAH!
/emma

isa listar

Fördelar med hög feber:

Kan ligga och glo ut i luften utan att bli uttråkad
Har roliga, urspårade tankar och bilder i huvudet
Kan sova
Blir ompysslad av mamma vilket borde vara en mänsklig rättighet när man är sjuk

Nackdelar med hög feber:

Svårt att skriva eftersom jag inte vet i vilken ordningen orden ska komma
Vågar inte somna av rädsla för att mina organ ska lägga av
Inget pizzabak idag heller
Stackars loppan får fortsätta leva med tovig päls
Blir rädd att febern ska stiga ännu mer så jag dör
Mår allmänt förjävligt

/Isa

Arvid: jag vill inte ha min mandel... ...

Arvid: jag vill inte ha min mandel... Jag: varför inte? Arvid: men det känns som konstigt att äta en man del... man bah jaha... /emma


Hög femma för knäck, limekola och fudge! /...

dsc03200 (MMS)

Hög femma för knäck, limekola och fudge! /Emma


bubbla

Det här är det värsta stadiet under förkyldningen. Jag är alldeles för pigg för att ligga under täcket och vänta på bättre tider, men alldeles för sjuk för att orkar röra mig. Snälla någon, underhåll mig.

/Isa

Some kind of record i belive

ÅÅÅÅH varför funkar inte bildöverföring från mobilen som det SKA?! nu måste jag vänta i typ 100 år innan min dumma mobil har laddat över alla 689 bilder, ist för bara dom kanske hundra som inte redan finns på datorn. waist of time vare här...
Hej. Jag tänkte att eftersom denna blogg har ominerats av isa ett tag nu så måste jag väll göra ett inlägg. Vet dock inte riktigt vad jag ska skriva... Det är lördag, jag har suttit framför datorn och ätit godis och druckit glögg i några timmar, lagom najs. Skulle igentligen ha pizzakväll hemma hos isa, men eftersom hon är sjuk så vart det inget. ... 291 av 689 bilder överförda... ska lägga ut nån när det är klart. 
Såg på knight and day igår, en film, för er som lyckats undgå det. Den var... medium bra... inte jätte kul kanske, men den innehöll lite biljakter så jag är nöjd. älskar biljakter av nån underlig anledning, hehehe. ...470 av 689... kom igen nurå!
Vi ska ja julmingel med alla musikklasser på måndagkväll, det bilr najs. vi ska typ sjunga och spela i kyrkan, typ ett lite juluppträdande. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig, man ska ha antingen röda, vita eller svarta kläder. Känns sjukt träkigt att vara helt svartklädd, men jag har som inget val, har inga fina röda eller vita kläder. Har inga fina svarta kläder heller för den delen, men ändå. Taskingt läge för mig.
hahaha asså gud, intresseklubben antäcknar. men NU NI! nu har alla bilder överförts, såå.... här kommer...
OTROLIGT TRÅKIGA BILDER PÅ SNÖÖÖ HAHAHHAHAHHAAH! in your face om nån orkade  läsa allt det där! oj var dryg jag känner mig, kanske dags att sova?


 

fiiiin...snöööö...
okej nu, seriously, ska jag sova innan mitt huvud exploderar, godnatt folks!
/emma

ps. åhåhåhåhååh nu ska jag leka lite isa med lite gross funfact, läs inte detta isa för du ville inte veta, alla andra, visste ni att det är kött i viss ansikstkräm? DE NI! aaaah i feel drunk i knowleage....

döda mig

Halsont, huvudvärk, svullen från huvudet ända ner till magen, snuvig, feber och mår allmänt pissigt. Förkyldning måste ju vara den mest attraktiva sjukdomen ever.

Bästa möjliga start på lovet.


/Isa


Svartvit värld

Jag ville måla. Men alla färger i tuberna såg likadana ut.
Så det blev bara ett enda grått kladd.

Nu är det jullov och det borde jag nog vara glad över. Men jag känner bara att, vad ska jag med ett lov till? Det är på skolan jag har mina vänner och i princip hela mitt liv. Fast i slutet på lovet kommer jag känna att "neeeejjj jag vill ha lov resten av livet!!". Man vill alltid ha det man inte har. Är aldrig nöjd. Å andra sidan kanske det är bra. Ger oss alltid någonting att sträva efter, ett mål att försöka nå, en mening med livet.

Häromdagen kom jag på vilken fruktansvärt deprimerad text "hej tomtegubbar slå i glasen" har. Jag menar.
"En liten tid vi leva här, med mycket möda och stort besvär".
Inte för att det inte är sant, men ändå, man tror som att det ska vara en glad låt men av texten att döma är den bara ångestfylld och utan någon som helst gnista, och då känns frasen "låt oss lustiga vara" bara sorglig. Typ ett gäng stupfulla, olyckliga människor som försöker supa bort sin rädsla för livet och för döden.

Nu ska jag gå och inte kolla på idol för det är inte längre idol. Vad ska man göra då?


/en mycket munter Isa

Jag blir aldrig samma från och med du

Har just varit och repat, det blir Kungsholmens hamn jag sjunger på julavslutningen imorgon. Förkyldningen känns lite bättre än igår så vi hoppas att det fortsätter åt det hållet.
För er som inte vet, så handlar låten om en sextonåring som blev misshandlad till döds för några år sedan. Lyssna på texten, den är väldigt gripande.

Oooh nu blev jag nervös. Hejdå.

/isa

Jesus bloggar

Jag tror Sigge har smittat ner mig för jag har skiiitont i halsen.
Hade tänkt gå ut och fota idag, det har varit så sjukligt vackert ute, starkt solljus, -20 och träd täckta av frost och snö. Det är som om hela världen håller andan när det är så kallt ute.
Men orken räckte inte till så istället målade jag av mammas hand i kol som hon sedan envisades med att jag skulle slå in och ge henne i julklapp. Vilket jag till slut gjorde.
Teckningen alltså, inte handen.
Nu ska jag äta massa c-vitamin och vitlök så jag är frisk imorn. Bjussar på lite bilder då också.
/Isa

Isa rasar mot köttindustrin

ALLTSÅ JAG BRYTER SNART IHOP ÖVER DET HÄR JÄVLA UPPFUCKADE LIVSMEDELSVERKET VI HAR I SVERIGE!!!!!!!
Saker jag som vegetarian tydligen inte kan äta:
Gelégodis
Ost
Choklad från marabou
Chips, ostkrokar och dylik
Vitamintillskott


Och varför då? Jo för att samtligt (och säkert massa mer jag äter utan att jag vet om det) innehåller antingen gelatin (gris/kofett) eller löpe som tas från kalvmagar eller vassle som innehåller löpe.
Och jag menar visst. Okej. Proppa ner varenda döda djur ni hittar i maten. MEN TALA FÖR FAN OM DET I SÅ FALL!!!! Vem fan skulle liksom tro att löpe = djupfryst, mald kalvmage? Och vem skulle dra slutsatsen att vassle innehåller löpe?
Om det inte hade varit lördag hade jag ringt upp livsmedelsverket och frågad vad i helvete de håller på med. Nu får det duga med ett ilsket mail.
Men alltså jag tänker inte dra allt detta snack om hur dålig världen är och hur vi förstör både djur, natur och medmänniskor, men det här är inte okej, det är så sjukt respektlöst! Låt oss vegetarianer vara vegetarianer utan att smyga ner kött och gömma det bakom namn man aldrig hört talas om!!!
Jag respekterar att vissa äter kött. Men då får de fan respektera att jag valt att inte äta det också.

Jävla skitvärld.

/Isa

Sjukt konstigt

Vill ni veta världens roligaste grej?
Jag fick en minichokladask i kalendern idag, och det i sig är väl inte så roligt. Men så läste jag på innehållsförteckningen.
"Kan innehålla spår av gluten och selleri."
Liksom... what?! Selleri?!
1. VARFÖR skulle det innehålla selleri?
2. Varför varna om det? Hur många får halsen uppsvälld av selleri liksom?!
3. Vem bryr sig om det kan innehålla selleri?! Förutom Hanna då?
4. Haha, alltså... SELLERI?!

Jag funderar helt ärligt på att ringa och fråga. Hittar inget nummer men jag låter er veta om jag får tag i dem.
Å andra sidan är det ju jättebra argument. "Isa ät inte mer choklad nu" "jo men det är ju nyttigt, det innehåller selleri"

/isa


Nattbloggning

Hej på er (hehe, judit och judit-reklamsassociation). Ligger och försöker sova men det går inte särskilt bra. Övade på våran låt idag, asnice! För övrigt älskar jag gert fylking, ligger och lyssnar på hans radioprogram på kvällarna. Funderar på att gifta mig med honom. Vadå, 50 års åldersskillnad är väl inget? Jaja, ska väl ge john blund en chans till. Men kom ihåg, att allt kan hända i rymden. /Isa

Hur kan något som är så fel, kännas så rätt?

Sjukskriven igen. Tjohej.
Å ena sidan har jag panik över mina sumpade MVGn, men å andra sidan orkar jag inte bry mig. Och det är skönt.

Jag hatar när pinsamma minnen kommer upp i huvudet.


Å andra sidan finns det inte längre tillfällen för besvikelse.
För någon förverkligad dröm lär det aldrig bli.

ÅÅåååhh jag orkar inte att mina inlägg blir så himla emo-självömkan-kryptiskt depp.

Hejdå kära läsare, nu ska jag höja mitt blodsocker lite.

/Isa

Man, you really hit me hard

Har just slagit ihjäl några timmar genom att måla. Jag älskar lukten av oljefärg, vet inte varför.

Skulle skriva något väldigt viktigt men nu minns jag inte vad. I alla fall, om någon lyckas ta reda på vilken tid det är luciarep imorn är jag mycket tacksam eftersom det kan påverka min sovmorgon. Men nu fick jag just ett mail från Anna att det är mellan 10.45-11.15. Så då vet ni det Palmy och Emma, och om någon annan luciare kan tänkas läsa denna blogg.

Jag skickade ett mail till Emma klockan tre i natt. Det var sjukt konstigt och jag har inget minne av att jag gjorde det men tydligen. Jag är lite rädd för vad mer jag kan tänkas ha gjort.


Saknar denna flicka mycket

Lite random, men jaja. Imorn ska jag baka lussebullar. Jag skulle kunna leva på te. Det finns en fobi där man är rädd för siffran 3. Jag tror jag sprängs snart.


Återkommer om jag kommer på vad det var jag skulle skriva egentligen.

/Isa

Memorie like a duckHAHAHAH omg sötaste videon nånsin! jag gick igentligen bara in på youtube för att sätta på nån musik att lyssna på när jag gjorde nått annat, sen hittade jag den här och nu har jag glömt vad jag igentligen skulle göra :( misslyckat...
/emma

Jag lever fortfarande

Hej folks. Som tidigare nämnt klippte jag av håret idag. Nu är det nästan 20 cm kortare än det var när jag vaknade i morse. Ni väljer själva om ni vill gratulera eller beklaga. Jag bloggar för övrigt från mobilen right now så vi får väl se om detta går vägen. Nu ska jag i alla fall sova, imorn blir det pepparkaksbak och plugg (tjohej). Godnatt. /Isa

Scwosh banana!/ Isa och sigge! Vi sitter o...

dsc03148 (MMS)

Scwosh banana!/ Isa och sigge! Vi sitter och ser lejonkungen aka master filmen SIMBA ÅTERVÄNDER!!!:D /emma


Så kan det gå

Jaha. She's lost it. Vad gör man när man har för stora känslor som man inte kan hantera?
En del skär sig. Vissa tar droger.

Jag klippte av mig håret.


/isa


DöndöndöndöndöndönHAHAHA det spelar ingen roll hur dåligt humör jag är på, family guy aaaaallways lightens the mood!
onda ninja blickar/emma

RSS 2.0