Puss på dig

Har ju faktiskt inte visat min lilla fjuppis, förutom Emmas MMS-bild. Så därför kommer en liten bild på oss (jag och lillskruttan alltså, inte jag och Emma). Kom gärna med namnförslag för just nu kallas hon Thord. Och det känns inte rätt mot henne att tvinga henne att heta det i kanske tio år till.
Jag menar, Thord.Hon är typ 10 gånger mindre än hon ser ut att vara eftersom 90% av henne består av lång fluffig päls. Och hon och Rufus typ krockar med varandra hela tiden när dom springer/kliver på varandra, jag ba visa lite respekt här!
Jaja, det var bara det jag ville.

/isa

jag orkar inte rubriker

Jag skulle vilja höra Mark Levengood säga "filbunke". Värsta mysigt liksom... Fiiilbonke...

Emma får i uppdrag att blogga massa nu eftersom jag sticker till stugan på obestämd tid. Trästock, here i come!

Jätterandom

Frågesporten: Vilken engelsk kung har ett namn som kan förknippas med Robin Hood?

Mamma: Jamen det måste ju vara Henrik den åttonde!!


Vad fick hon det ifrån liksom? Jättekonstigt faktiskt.

/isa

hej/bim

Nej, vi bloggar inte mycket på sommaren. Fy skäms. Men hur många läser bloggar på sommaren ändå (borsett från jag då)? Nä, juste. Dessutom kan man inte försöka skriva världens längsta inlägg om hur perfekt ens sommar är för alla tycker ändå att ens egen sommar är den bästa i världen.
Nu är jag iaf hos stora tjocka släkten och på torsdag blir det stugan igen. Blir gôtt, dock finns det ingen dator där vilket suger lite.
Hoppas vi kan pallra oss iväg till någon bio snart så jag får se nya Beck!!
Nu hittade jag en lista på vad alla bröllop heter. 1 år kallas bomullsbröllop. 2 år kallas pappersbröllop. 75 år är.... (*trumvirvel*)... Järnbröllop. Så nu vet ni det.
Nu ska jag spela kort

/isa

Bräckt rumpa

På stranden:

Bim: Gud vad det började lukta bräckt skinka!

5 minuter senare.

Kvinna nära oss: Åh, alltså jag älskar när solen bränner såhär på rumpan!


Nu packar jag och imorgonbitti tar jag och sigge första bussen till emmas stuga!

/i

Desart

Sha dudes. Idag har jag varit på stden med lyuba och vandrat runt, mest.
Jag köpte en tröja på Monki:


hahah jag tvingade arvid att fota. Det vart inte så bra, men jaja. Den är inte tight över rumpan och och det är jättefin rygg, ni får försöka tänka er, hehe:]

I morrn drar jag till stugan (10 på morgonen.........), men det blir braa. Jag planerar att ta med mig datorn, så jag kan sitta och kolla på vänneroch typ...rita i paint? HEHE. Och så lånade jag lite manga (jag är ju tuff?) på bibblan, så jag kan ligga och läsa det också.
♥/emma

RSS 2.0