Hagamannen

Har just läst ut Den 777:e mannen, alltså boken om Hagamannen. Den var ungefär som jag förväntade mig, lite mer detaljrik bara. Vet inte om man kan kalla en sådan bok "läsvärd", det känns lite... brutalt kanske, men ja, den var ganska bra (bra känns också som ett hemskt uttryck, hur kan en så hemsk men sann bok vara bra? Hur kan man kalla den bra utan att uppmuntra hagamannen att förstöra fler liv? Man märker i alla fall tydligt att författarna lagt ner galet mycket jobb i den). Läste ut den på en dag så gripande är väl egentligen ordet som beskriver boken bäst.
Taggar isshowen imorn då, fast jag kommer bli helt depp över att jag inte åkt konståkning på typ över ett halvår. Saknar det så fruktansvärt mycket men samtidigt kommer det bli skitsvårt att komma tillbaka när man inte rört sig på ett halvår (...och där kommer vi in på hur mycket det suger att vara sjukskriven igen! Vill ni höra mer gnäll om det så hänvisar jag till inlägget nedan).
Jaja, funderar på att grovslipa lite på min svenskanovell, jag fick skriva max 4 sidor, nu är den snart 7 och inte ens klar... varför är detta ett återkommande problem för mig?!
Uh, aja pusshej/isa

Kommentarer
Postat av: Elin

Till Isa: Jaaa... :/ Och alla i vår grupp ska typ sluta så de lär göra om grupperna också ;)Till Emma: Showmässigt: Ok Konståkningsmässigt: För j*vligt

2010-03-28 @ 22:33:42
URL: http://palmy.blogg.se/
Postat av: hemlig l

what? ska alla i er grupp sluta!??!?!?!?!

2010-03-31 @ 10:35:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0