Jag är på svarta saxen med min kära kund.....

dsc02825 (MMS)

Jag är på svarta saxen med min kära kund... Brunte(eh?). Hon är härlig för hon låter mig fläta hennes hår hur mkt jag vill, utan att klaga. Jag är nu officiellt mästare på inbakade flätor! /Emma


-he is ridiculously childish and hates to loose. -how do you know? -because im ridiculously childish and hates to loose...


MWAAAAAAAAAHAHAHHAHAH TAKE THAT! (fast min ålder sjönk nog till ca 8...? i samband med att jag gjorde testet och la upp det på bloggen bara far att isa gjorde det men ÄNDÅ!)
/emma

galet

Vi har förresten möblerat om i huset så det ser ut som det gjorde när jag var liten. Varje gång jag går igenom nedervåningen slås av av värsta deja vu-känslan. "har jag åkt bak i tiden och hamnat i mitt eget hus som 5åring?" typ.

Gud är awesome

Jag ska ladda i bilder från flera timmars flumm med mig, palmy, emma och min systemkamera på stan. Några fina bilder, några... Mindre fina bilder. Mycket underhållande.
Men för att orka göra det måste jag först orka rensa minnet för nu är det över 900 bilder och datorn lär krascha om jag kör in minneskortet i den.
Alltså får ni nöja er med min underhållande text så länge.
Jag är galet trött skulle jag kunna skriva men det är kanske inte så förvånande eftersom jag A) alltid är trött och B) är utbränd.
Jag skulle även kunna gnälla men jag är för trött för det.
Alltså tänker jag sitta här fint på min stol och vänta på middagen för det blir PIZZAAAA YEEEAAAH.

Jag skulle vilja tacka Gud, för att han kommit på så mycket bra. Pizza, kakao, socker, te, mig, ja listan kan göras lång.
tack Gud, för att du kommit på så många bra saker./isa

Jag har ett spännande liv

Måste bara få skryta med att jag mentalt (och VÅGA bara säga att testet inte är 100% sant. Crap, där sjönk jag nog några år) är 8 år äldre än min riktiga ålder.


Insane

Jag och Emma har lost it. På riktigt. Jag tänker inte ens berätta om det för jag är rädd att vi ska hamna på psyket och sitta där med handbojor och lunchbrickor och flottigt hår. Men vi har verkligen lost it.
Okej, ni kan få välja mellan att höra en vacker(se: tragisk) historia eller sentimental smörja. Välj på.

(spoiler: sentimental smörja = att min geisha är slut)

Annars blir det en myskväll med mor och far ikväll, ska se Valentines day (film fullproppad med ögongodis bl.a från greys anatomy som för övrigt är mitt liv). Imorn ska Palmy ha någon köruppvisning på stan så då ska jag och flickorna på tv2 åh-åh-åh fara och titta och heja. (och nej, jag gillar verkligen inte Gessle)

/Isa

Isa: men på lektionerna är alla lärare hög...

Isa: men på lektionerna är alla lärare höga...


RÖDGRÖNT FTW!!!

NEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJ, sverigedemokraterna kommer troligtvis in i riksdagen. Jag typ sitter och kramar telefonkatalogen och skriker "SOSSARNA, SOSSARNA, SOSSARNA!!!".
Egentligen hejar jag ju på Miljöpartiet men det låter inte lika rytmiskt att skrika så sossarna duger.
Åh jag är nervös.


/isa

Edit: tack för alla rörande kommentarer! Det betyder verkligen, och får mig att vilja fortsätta blogga. Jag älskar er med mina fans, trots min enormt stora framgång och att alla älskar mig kommer jag aldrig bli på lyset av all kärlek och uppmärksamhet och karriär som bloggerska!!!

vi springer vi ramlar vi faller vi DÖR!

Emma här, SERIÖST jag har aldrig gråtit så mkt till en film(förutom clannad<3) som hachiko, OMG! Jag har haft tjejkväll med hanna fanny palmy isa greta och frida och vi har sett 2 gråtfilmer, först remember ne, som var as sorglig och as bra, och sen hachiko och HELVETE vad vi grät, till och med hanna, det var helt sinnessjukt! Jag vet inte om det går att mmsa ljud inspelning men jag försöker iaf: Update: ok det gick inte, men det var helt hyusteriskt iaf!


Död och födsel

Först och främst, en tyst minut för tuva/bobbo(bo(belgien officer))/thord(kärt barn har många namn!). Det blir tomt utan den lilla hårbollen! och så tycker jag så synd om isa och rufus/ao(amsterdam officer) som förlorat en familjemedlem.

R.I.P Tuva,
15/9-10, en regnig dag.
det andra som jag tänkte skriva är en väldiväldiväldit lycklig sak (förlåt bobbo för att jag är lite glad idag).
men det är nämligen så att dom har byggt en busshållplast utanför mitt fönster! aaah, jag har väntat på den här dagen sen första gången jag åkte 5ans buss!
/emma

sov gott älskling

Nu har jag avlivat Tuva. Hon fick en spruta och dog sedan lugnt i min famn. Jag smekte henne och viskade "förlåt, förlåt" och försökte stänga av alla känslor som virvlade runt.

Det var inte fint. Döden är inte fin. Döden är fruktansvärd, hemsk, sorglig. Jag är inte rädd för att dö, faktiskt, men jag hatar döden.

Nu har hon slapp kropp och död blick, hon skulle lika gärna kunna vara ett gosedjur.
/isa

Isa: jag älskar min dubbelhaka, man vill l...

Isa: jag älskar min dubbelhaka, man vill lixom ta loss den och gosa med den...


Ni har så korta biltlektioner!

hiiihhi isafisa är och färglägger håret, var bara tvungen ätt säga det efter som jag taggar littegranna...
FRÄMMANDEGÖRING YEAH!(/affe)
/emma

Bara Bullens duger åt mig!


Fråga: Emma, har du under dom senasta dagarna fotat så många bullens pilsnerkorv burkar som möjligt?
Svar: Ja, jag har under dom senasta dagarna fotat så många bullens pilsnerkorv burkar som möjligt.

För er som inte redan viste det så är jag en ganska uttråkad männsika som gillar att hitta enkla nöjen i vardagen.
/emma

Important matters!

Dagens citat:

Käre Gud! I år tog du ifrån mig min favoritskådespelare Patrick Swayze, min favorithårdrockare Dio, min favoritsångare Michael Jackson.
Så nu vill jag att du ska veta att min favoritpolitiker är Fredrik Reinfeldt. Amen!Imorn ska jag till min frisör och rådfråga honom vilken färg jag ska färga/slinga mitt hår. Det står mellan färgat rött (alltså inte brandbilsrött utan lite mörkare och mindre knalligt), slingat i olika bruna färger eller färgat tulpan (typ brunt som gränsar till lila).
Egentligen älskar jag att vara blond, eller älskade. Tills typ i sjuan, då alla, oavsett hudfärg och naturliga hårfärg färgade håret platinablont. Då kände jag att fan, jag färgar håret brunt. Och det gjorde jag. Men det var ju två år sedan så nu är det borta. Och fortfarande ska alla gå runt med fejkblont svall runt huvudet, jag tycker det är skittråkigt, kan ingen vara lite originell? Tydligen inte, men jag tänker i alla fall inte gå runt och se ut som alla andra.


För övrigt kan jag ju säga att jag är skitnervös inför valet. Jag kommer inte kunna sova förrän det är överstökat och jag vet vem som kommer styra och ställa med min framtid. (heja rödgrönt!)

/isa

Dumma terrorister, förstöra min lördag sådär.

Idag kom jag på att det är 11 september.
Då blev jag ledsen./isa

serious matters!

Sked/isa: Bulgarian cant loose to their officer, not like this!!!
Träd/jag: No, they must fight, and they must win!!!

!!!/emma


Manliga jag

Jag har hittat den manliga versionen av mig. Eller Avrid har hittat den manliga versionen av mig.Robson Green. Han var kul.
/emma

Kärlek finns inte

Jag vet inte vad jag ska skriva. Det känns som att vad jag än skriver kommer jag vara brutalt ärlig och säga för mycket, men samtidigt har jag skitit i bloggen i flera dagar så varför skulle jag behöva skriva något överhuvudtaget just precis nu?
Jag och Emma har i alla fall dragit en slutsats: kärlek är inbillning. Rättare sagt, det är en blandning mellan inbillning, önsketänkade, könsdrift, press från samhället, bekräftelsebehov, rädslan för att vara ensam och instinkten att föra arten vidare. Jag vet, det låter inte särskilt muntert, men vi har en poäng eller hur? Tänk om det är så att kemin och det som händer i kroppen bara sker för att vi själva framkallar det? Jag menar, om jag utan anledning tror att jag har blindtarmen kan jag ju få skiiiitont i den och typ spy och hålla på, men sedan när jag kommer in till akuten och det visar sig att jag är frisk som en nötkärna, då går värken över.
Är det inte lite samma sak?

Men titta, jag lyckades fylla ut det till ett blogginlägg i alla fall.

/isa

Pepptalk

Tänkte bara säga att jag börjat blogga på notskal igen! det innebär dock inte att jag tänker sluta bloggahär, nejdå, träd och sked lever on forever!
/emma

dango, dango, dango, dango, dango daikazoku!


ahw lyssna, sötaste låten genom tiderna!
/emma

RSS 2.0