Thank you, thank you very much

Jag bad Emma hjälpa mig och Sigge att skriva en låttext. Såhär blev den.
ma säger
en boll en boll en flugen boll flyger bollar bollar kollar på bollar inte bollar basket bollar eller kanske andra bollar bollar bollar flygande bollar kolla en boll, en boll en boll en boll en ensam boll bollen vill ha bollar för bollar gillar bollar, kolla alla bollar bollar bollar räddar bollar inge bollar ensamma mer!
ma säger
en boll en boll en flugen boll flyger bollar bollar kollar på bollar inte bollar basket bollar eller kanske andra bollar bollar bollar flygande bollar kolla en boll, en boll en boll en boll en ensam boll bollen vill ha bollar för bollar gillar bollar, kolla alla bollar bollar bollar räddar bollar inge bollar ensamma mer!

Men det var nog inte riktigt vad jag hade tänkt mig.
/Isa

Detta är...

... utan tvekan det bästa med fredagar.
Icakuriren.♥
Bilder från kanarieöarna kommer, var så säkra.
Hej jag är hemma nu.
/Isa

faces part 1

Här kommer del ett av våra fina tolkningar.
Arg:
Chockad:
Manlig:
Nu måste jag rusha, lägger ut de mer urspårade sen...

/Isa

Vilket tycker ni?

Saker jag funderar på att ge Emma från Kanarieöarna:

1. En kidnappad pojke som hon kan använda på valfritt sätt
2. Något farligt exotiskt djur
3. Något herrelöst djur (sist jag var där sprang det runt både katter och hundar så det ska väl inte vara så svårt)
4. Ett gevär
5. En antik matta
Tror det skulle göra henne såhär glad:

Kan nu meddela att den 4e fjärilen är död....

Kan nu meddela att den 4e fjärilen är död. Jag mosade den med min bodybutter burk. Det var brutalt och skitläskigt. Orkar inte mig själv som är rädd för fjärilar. What lixom... /e


Hej. Jag är hos mormor och morfar. Här sov...

Hej. Jag är hos mormor och morfar. Här sover jag i en liten säng som gör mig konstigt paranoid. För en sekund sen, innan jag var tvungen att tända lampan föreställde jag mig till exempel att en alienbläckfisk skulle komma och slingra sig äckligt runt mina fötter. Och så har jag varit tvungen att döda 3 nattfjärilar. 2 igår och en idag. Dom är fucking överallt! Ser just nu en till som sitter i taket där jag inte når. Men den tittar jävla ondskefullt på mig kan jag ju säga. Den bara väntar på att jag ska släcka lampan så den kan anfalla när jag minst anar det. Men det ska vi nog bli 2 om! Jag är ju en van fjärils slaktare vid det här laget... Dom 2 första från igår var dom värsta, dom skrämde verkligen skiten ur mig, plus att det enda ljus jag hade var från mobilen så jag var ju i klart underläge. Det tog mig typ 100 år att ta ner den första, den andra mosade jag i taket ovanför sängen så det känns som den ska ramla ner på mig, creepy... Den tredje mosadd jag med gardinen, sorry mormor. Och den fjärde is going down right now! Fast jag når den inte, jävel också. Hur weird är det att jag bloggar om att döda fjärilar kl 1 på natten...? hm. Godnatt /nattfjärilsemma


Lyckan är gjord

Jag ser ut som vaniljglass med kolasås i håret. Eller en lame polkagris. Vansinnigt snyggt är det.

Kände att ni ville ha en bild på min lampa.
/Isa

NO SNEAK PEAK EMMA!!!

Hej dudes. Vet ni vad jag har insett?
Om drygt en och en halv månad är det skolavslutning och det är väl inte sådär stort i sig, men alla klasser splittras, folk far åt alla möjliga håll för att skaffa sig ett liv och jag kom på här om dagen hur FRUKTANSVÄRT mycket jag kommer sakna mina klasser. Man kan ju som säga att jag går i två klasser, och båda två är typ de bästa klasserna som hänt mig (förutom att emmaskitungebajs inte går i någon av dem). Detta är djupt upprörande, jag kommer gråta mig igenom hela sommarlovet.
Okej, enough med sentimentala inlägg nu. Får kompensera detta med glada bilder (annars kommer väl hanna börja klaga)
Jag och fanny klättrade i träd på frasses.
Vi bju.
God natt lövers.
/Isa

Att låna en bok

Hur man lånar en bok. Ja, nu är det ju en språkkurs Emma lånar men ni fattar grejen.
Nöjd tjej.
/Isa

inte för att provocera men...

Saker jag stör mig på:

• Plopp. Det går fan inte att ta en tugga utan att all fyllning rinner ut och kladdar ner en. Inte ok.
• Folk som spottar inomhus. Okej att man spottar ute. Men alltså inomhus, där går gränsen. Finns inget vidrigare.
• Folk på facebook med sjukligt bekräftelsebehov. "Skriv 3 bra saker om mig", "Gilla om jag betyder något för dig", "Gilla om du skulle sakna mig om jag dog", det finns oändligt av dem. Likadant folk som lägger upp bilder på sig själva med texten "älskar er" och taggar alla sina 734529 vänner som nödvändigtvis ska kommentera tillbaka "ååååh jag älskar dig meeed". Shut it down, det är bara irriterande.
Åsikter. Okej, jag erkänner. Jag har väldigt mycket åsikter kring väldigt mycket. Men ibland blir jag bara så less. Alla ska alltid argumetera kring allt, leta fel eller provocera för att starta bråk. Ingen kan någonsin agree to disagree.
Folk som skämtar om någon som är där. Objektet för skämtet skrattar och ler och nickar medhållande men ärligt talat, vem tycker om att bli skämtad om?
Religiösa. Jag vet, det är fel och man ska respektera folk för deras tro osvosv. Förlåt, men jag kan inte. På den punkten är jag väldigt fördomsfull. Jag tänker att de som tror egentligen bara inte klarar av sanningen, eller hittar på någon gud för att slippa vara självständiga. Inte de som tror på något rent allmänt, utan folk som faktiskt på riktigt tror på all smörja som står i ex. bibeln. Och ja, man ska inte göra skillnad på folk och folk men nu gör jag det.
Förlåt alla som blivit offended av detta inlägg. Jag får väl gå och bikta mig eller något som kompensation. (FNISS)
/Isa

It hurts with every heartbeat

Blev en heldag på stan idag, och vi (se: hanna) knäppte över 300 bilder under dagen. Snabbrepris i bilder:

Vi fikade...
diskuterade livet...
tog bilder på emma...

...

...

vandrade runt (och pluggade finska resp. japanska)...
träffade våra vackra vänner Fanny...
...och Hanna (som vägrar vara med på bild)

vi gick till frasses...

och fotade lite till.
Hanna tog dessutom otroligt vackra känslobilder som kommer senare, och likaså min och Emmas bildserie om hur man lånar böcker. Underbart. Nu ska jag dricka en kopp te och läsa på lite finskaglosor.
/Isa

pentax k-5

Nu har vi inte bloggat på hur länge som helst och det har hänt sjukt mycket men sammanfattning av det viktigaste. Jag har ungefär:
- köpt en ny systemkamera
- fått lov
- börjat läsa finska
- ätit lite ormbunke
- solat massa
- tagit upp spanskan
Kortfattat kan jag ju säga att min kamera är ofattbart bra, finska är ett uselt språk som jag faktiskt börjat lära mig lite av nu och ormbunken var inte god. Hade tänkt göra lite tidsinställda inlägg som poppar upp medan jag är på kanarieöarna (emma du får inte tjuvkika!) så ni inte saknar mig allt för mycket. Ska till frisören imorn också men nu ska vi i alla fall få en liten bildbomb (har inte orkat redigera några bilder så detta är originalen);
Hehe orkar inte mer, tar så lång tid att ladda upp. Nu: talang, parla, v for vendetta!
Later!
/Isa

Tribute to Trädet och Skeden

(harry och voldy hehe)
He bju vi på.

And I don't know why I can't keep my eyes off of you

Jag är kär i min kanin. Så är det bara. Vi lekte idag och helt plötsligt började allt snurra runt oss och hålla på som om vi var med i en disneyfilm. Jag (okej, mamma) lyckades fota en del:
Okej, jag erkänner. Jag lekte lite i gimp med bilderna. Nice try.
/Isa

NANANANA

Isa: Jaa jösses, hur hade de tänkt överleva nu, konkurrenterna?
Tystnad...
Isa: Sa jag jösses?!
.
Är vansinnigt trött idag, somnade sent och vaknade 8 (en lördag, whats up with that liksom?!). Har i alla fall varit och tittat på ny systemkamera idag och först hade jag nästan tänkt köpa en Canon EOS 5D mkII (många krumilurer där) trots att den är så dyr att man får mardrömmar, men sedan blev jag tipsad om en annan för drygt 11.000 som är lika bra som 50-60 000 kronors kameror (!). Plus att den var den första kameran i världen som vunnit något fancy pris. Så det lutar väl mot den, trots att det innebär att jag måste säga farväl även till mina objektiv. Men vad gör man inte.
Mitt fotograferande har hamnat lite i ett ultimatum tack vare det här, eftersom jag (fan vad hon pratar tänker ni nu, tar det aldrig slut?!) måste bestämma hur mycket pengar jag är beredd att lägga på det och därmed hur seriös hobby det är för mig.
Ska även kanske bli blond igen. Hejdå pengar.
'
/Isa

RSS 2.0