inte för att provocera men...

Saker jag stör mig på:

• Plopp. Det går fan inte att ta en tugga utan att all fyllning rinner ut och kladdar ner en. Inte ok.
• Folk som spottar inomhus. Okej att man spottar ute. Men alltså inomhus, där går gränsen. Finns inget vidrigare.
• Folk på facebook med sjukligt bekräftelsebehov. "Skriv 3 bra saker om mig", "Gilla om jag betyder något för dig", "Gilla om du skulle sakna mig om jag dog", det finns oändligt av dem. Likadant folk som lägger upp bilder på sig själva med texten "älskar er" och taggar alla sina 734529 vänner som nödvändigtvis ska kommentera tillbaka "ååååh jag älskar dig meeed". Shut it down, det är bara irriterande.
Åsikter. Okej, jag erkänner. Jag har väldigt mycket åsikter kring väldigt mycket. Men ibland blir jag bara så less. Alla ska alltid argumetera kring allt, leta fel eller provocera för att starta bråk. Ingen kan någonsin agree to disagree.
Folk som skämtar om någon som är där. Objektet för skämtet skrattar och ler och nickar medhållande men ärligt talat, vem tycker om att bli skämtad om?
Religiösa. Jag vet, det är fel och man ska respektera folk för deras tro osvosv. Förlåt, men jag kan inte. På den punkten är jag väldigt fördomsfull. Jag tänker att de som tror egentligen bara inte klarar av sanningen, eller hittar på någon gud för att slippa vara självständiga. Inte de som tror på något rent allmänt, utan folk som faktiskt på riktigt tror på all smörja som står i ex. bibeln. Och ja, man ska inte göra skillnad på folk och folk men nu gör jag det.
Förlåt alla som blivit offended av detta inlägg. Jag får väl gå och bikta mig eller något som kompensation. (FNISS)
/Isa

Kommentarer
Postat av: fanny

JAG HÅLLER MED FULLSTÄNDIGT! speciellt om det om facebook;););););)

2011-04-26 @ 20:38:17
Postat av: VÄRLDENSBÄSTAHANNA

spott är aldrig okej.

2011-04-27 @ 14:45:23
URL: http://världensbästahanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0