ett tips bara

Note to self: somna inte 6 på morgonen och vakna för guds skull inte 9 om du har gjort det.
/Isa

bra prioritering där

Alltså ibland blir man bara så förbannat less.
Man fortsätter utreda Palme-mordet, där mördaren antagligen fortfarande inte lever. Man fortsätter utreda om Anna Lindhs läkare hade kunnat rädda hennes liv, vilket är är helt irrelevant eftersom hon är död och han gjorde sitt bästa. Man letar svar på brott som begicks för 50 år sedan, och använder pengar och resurser på saker där man helt omöjligt kan få fast den skyldige alt. rädda liv.

Men när en ung småbarnsmamma blir våldtagen lägger man ner fallet direkt.
Jag skäms över att bo i Sverige.
/Isa

The many words in my head,

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Så känner jag. Lite :D fast mest ÅH. Det är helg vilket jag alltid är nöjd över men sen vare som inge mer med det. Jag har ganska tråkigt, har inget speciellt att göra ikväll så jag ska eventuellt gå och lägga mig typ nu. Fast hur kul vore det liksom. Skulle helst av allt vilja ha sommer precis just nu, det vore det ultimata. Fat innan det är sommar måste jag välja till gymnasiet och jag vet inte vad jag ska sätta som 2a och 3a osv på min gymnasielista. Funderar på att kanske ha dans på midgård som 2a, och 1an blir bild och form. Men sen då? Íngen aning. Känner att jag typ kommer glömma bort att jag måste välja och sen är det kört. Bra. Känner även att jag bara skriver random saker som dyker upp i mitt huvud. Jag är sjukt sugen på vatten. Jag har börjat dricka sjukt stora mängder vatten, jag har tillochmed drömt om att jag bara drack och drack och det var så GOTT! Vatten liksom, vad är grejen?
okej nu har jag spårat, ni får ursäkta för detta sjukt underliga/random inlägg.

Kul det här med soliga sommarbilder som får en att smått vilja dö. Känner ni tortyren när man koller på dom?
/emma

när världen faller samman

Okej, jag behöver hjälp med hur jag ska fördela min budget. Det är nämligen så att jag blir sjukt less på min kamera, för dels så kan man inte ställa in ISO, vilket är ganska konstigt, och dels kan man inte ställa in bländare, slutartid och exponering tillsammans utan bara en i taget vilket är ganska värdelöst. Så jag har väl börjat inse att det är dags att investera en ny kamera, men då betyder det att objektivet jag sett ut kommer få vänta på mig i skyltfönstret ytterligare några månader, för både ny kamera OCH objektiv har jag inte råd med. Grejen är att jag har ett objektiv som är 17-55mm och ett som är 80-200, och jag skulle vilja ha något mittemellan för det korta är så vidvinklat och med det andra måste man stå typ 10 meter ifrån det man fotar för att få med det man vill ha med.

Dagens i-landsproblem indeed.
Usch vad höstigt det ser ut ute. Kom nu våren. Jag saknar Tuva.
/Isa

scary and damaged/dark and twisty

Fast egentligen har jag ingen rätt att klaga. Den rätten förlorade jag idag. Antingen agerar jag eller så håller jag käften. Jag är feg och jag vältrar mig i självömkan och bo-ho stackars lilla isa.
Det känns som jag går sönder inuti.

dagens citat minus dagens

Hej gott folk. För att inte slösa eran tid med tonårsdeppiga inlägg får ni istället helgens citat. Enjoy.

Mamma har köpt en ny tvål med bidrottninggelé eller whatever i.
Mamma: Alltså den här tvålen luktar inte så gott, den har någon slags bidoft som stinker. Hehe. Bi-doft.
Tystnad.
Isa: HAHAHAHA! Det var asroligt ju!


Pappa tittar på tv.
Isa: vad handlar det om?
Pappa: En som är både döv och blind. Vilket mörker...
Isa: HAHAHAHA!
Lite som kommentarerna jag och kusin fällde när en rullstolsbunden sökte till idol. "Hon gick vidare", "Hoppas det går bra", "Hon åkte ut".
Lite över gränsen va.
/Isa

Så här kul har jag haft idag... Jag ägnade...

dsc03393 (MMS)

Så här kul har jag haft idag... Jag ägnade hela morgonen till att skriksjunga till the weight så då vart jag lite inspirerad så att jaaaaa... /Emma


Frassefolk

Det finns tre typer av människor som äter på Frasses.

Dels ungdomar. Frasses känns lite som det nya McDonalds (thank god), typ the place to be när man inte vill äta något så onyttigt som en fika (hmmm....) utan äter pommes frites istället vilket är perfekt eftersom man kan äta det när som helst för att mättnaden bara varar i en kvart.

Sedan är det den klassiska barnfamiljen. Småbarn som kladdar, springer runt, skriker, gråter, blandar ihop varandras mat, bråkar om leksaker, retas och behöver gå på toa medan mamma och pappa desperat försöker hålla ihop alla grejer och barn och gud vet vad.

Sedan har jag (och detta är av egen erfarenhet från Frasses uppe vid OBS (och nej, jag kommer aldrig börja kalla det Coop freaking Forum)) upptäckt en tredje kategori. Det är nämligen så att varenda gång jag äter på Frasses (och det är inte sällan) så finns det en eller flera lagom äckliga män på minst 40+ som stirrar på mig under hela min vistelse där, jag skojar inte. Verkligen "följ med mig, jag har kattungar och godis"-blickar och de tittar inte ens bort när jag stirrar tillbaka. Då känner man att man bara vill springa därifrån.

Summa summarum är det alltså en härlig blandning av fjortisar, småbarn och pervon som äter på Frasses.


Ungefär så tittar de på mig. Förstår ni att jag blir rädd eller.

/Isa

C to the E to the R to the N

Mitt mål med livet är från och med nu att bli fysiker.
(tänker även skapa en alternativ värld, men det var son inget med saken att göra)
/emma


Happy valentines day dudos! /emma

dsc03372 (MMS)

Happy valentines day dudos! /emma


Sunday night fever

Alltså. Först måste jag bara fråga er en sak jag inte förstår.
HUR kunde både Brolle och Sanna Nielsen ta sig direkt till final? Jag menar, Sanna hade typ den tråkigaste låten genom tiderna, och Brolle har en jäkla bajskorv mitt på huvudet, vilket för oss till frågan HUR i hela jesu namn Brolle kunde utses till Sveriges sexigaste man?! Nu ska vi inte komma med några personliga påhopp här men han är ju ful som stryk!

(Ja... Jag är pinsamt insatt i melodifestivalen, lev med det)

Inte nog med det åkte Anja Persson ett dåligt åk. Jag tror jag ska söka medborgarskap i något av våra grannländer. Här går det ju inte att bo.

/isa

ps. För att komma med en positiv grej också; jag har tagit reda på om Maria Montazami hade något manus när hon gjorde Ving-reklamerna, och det hade hon INTE. Underbart!

Hehe jag slipar, vad gör ni? /Emma

dsc03369 (MMS)

Hehe jag slipar, vad gör ni? /Emma


Oh whatta beautiful morning!


vitamin(?) frukost!

Godmorgon folks! jag har världens bästa morgon, vaknade av solen som lyste in mellan persiennerna. Så jag gick och drog upp dom och sen låg jag i sängen ett tag. Det är så härligt på mitt rum just nu, jag och mamma håller på att måla om så alla väggar är vita, och så är det som inga möbler eller nått där inne, bara min säng som för tillfället står mitt på golvet, vilket jag älskar. Vill ästan behålla rummet på ist för att hålla på och inreda det sen, hehe.
Kiwipussar♥/emma

Myskväll med los dudos och nu är det bara ...

dsc03356 (MMS)

Myskväll med los dudos och nu är det bara jag och isa som sitter och dricker te. Eller isa dricker te, jag äter chips. /Emma


Bekännelser...

Jag tror jag har gått och blivit tvärgammal.
Inte nog med att mitt favoritspel på datorn är harpan, eller att när pappa vill se olika program på tv så vill jag se nyheterna.
Min favorittidning är dessutom Icakurriren. Det är mamma som prenumererar på den, men det är jag som läser. Faktum är att det var jag som övertalade henne att fortsätta prenumenera. Hur pinsamt är inte det liksom?Nu börjar nedräkningen till kanarieöarna!!

/Isa

Just to strenghten my point a bit... /Emma

dsc03337 (MMS)

Just to strenghten my point a bit... /Emma


Note to self: jag har waaaay to much saker...

Note to self: jag har waaaay to much saker för mitt eget bästa... Jag och mamma håller på att städa mitt rum för vi ska (jej!) måla om:] vet som inte vad jag ska göra av allt bara för att det är så mkt grejer... Plus att det är sjukt dammigt, har nysit minst 150 ggr på en timme... /Emma


Alltid kul att komma hem när mitt får och ...

dsc03335 (MMS)

Alltid kul att komma hem när mitt får och min säl är på partyhumör... Godnatt /emma


Alltid kul att komma hem när mitt får och ...

dsc03335 (MMS)

Alltid kul att komma hem när mitt får och min säl är på partyhumör... Godnatt /emma


Känner mig så otroligt fancy som går på te...

dsc03330 (MMS)

Känner mig så otroligt fancy som går på teater, jag har tillochmed kavaj och uppsatt hår, what is up with that lixom... fast det börjar om en minut så ja. Hejdå /emma


what will the hands of the future look like?(seriös undran)

welll hellO, i was just stopping by to tell you all that ikväll jag jag fara och se klungan! yehehehe jag är taggad.


sjukt avis är ni allihopa, hehe.
/emma


The holy page

Jag har gjort bort mig. På alla sätt en männska kan bli bortgjord. Och jag har ätit upp all geisha och alla chips utan att det hjälpt och då återstår bara en sak.
Det enda som kan få mig lite glad är nämligen den här sidan http://zverige.com/kingkong/. Den enda medicinen som funkar mot djup deppighet. Bläddra neråt, jag lovar ni kommer le.

Ville bara säga det.


/Isa

RSS 2.0