john freaking blund my ass!

Min kropp är helt fucked up.
Det är nämligen så att senaste veckan har jag inte sovit mer än typ 5 timmar per natt. Och då blir man ju lite trött. Men när jag går och lägger mig och tänker att nu är jag så förbannat trött att jag kommer somna med en gång, så ligger jag ÄNDÅ vaken till typ 3. Liksom. Har min kropp ingen som helst självbevarelsedrift?

Så nu går jag alltså runt med huvudvärk, illamående och på allmänt skitigt humör på grund av trötthet men kan ändå inte sova. Från att ha vänt på dygnet till att vara vaken både dag och natt, hur gick detta till liksom?!
Jag är körd när skolan börjar. Funderar på att slå mig själv i bakhuvudet ashårt innan jag går och lägger mig i kväll, så jag tuppar av och sedan låter avsvimningen övergå till sömn. Bra plan.

Nu ska jag borsta igenom min pälsbolls päls (vilket är lättare sagt än gjort eftersom hennes långa hår nu blivit korta dreads. Och FYI så är det en kanin vi pratar om nu) och sedan bli frisk.
Hare gött!

HAHAHA alltså inte att hare är gott. Ät vegetariskt. Eller eventuellt Reinfeldt. Hans panna lär ju räcka till er alla. Hur jag nu kom in på det spåret. Jag är trött, ni får ha överseende.

/Isa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0