fast ingen bryr sig tillräckligt

Jag är arg på världen idag. När man törstar ihjäl skrumpnar man ihop. Mun, ögon, slemhinnor, man torkar ut helt enkelt. Mammor ser sina barn göra det. Förutom de mammor som tvingats överge sina barn på vägen för att de inte orkat bära. För att antingen dör barnen eller hela familjen. Och vi funderar på vilken färg vi ska måla huset eller vilken teve vi ska köpa. Någonting i balansen har gått fruktansvärt jävla fel. Därför spyr jag på jorden. Här spyr jag på jorden.
För jag vill inte vara en del av det här.
/Isa

I can't promise forever but I'm working on it

Idag stannade jag upp och frågade mig själv "vad håller jag på med?". Jag visste inte svaret.
Känner att jag inte riktigt förtjänar att tycka synd om mig själv. Jag stöter bort folk ifrån mig och klagar sedan på att jag är ensam. Då får man skylla sig själv. Nu ska jag ut i solen, har varit skitväder söderut så jag har lite solabstinens. Har inte varit hemma så mycket i sommar, därav den heltaskiga bloggningen.
Harry, Ginny och Hermione på väg att se sig själva on big screen.
/Isa

-


kunskapen att läsa

Våran blogg är förvånansvärt underhållande. Och då syftar jag på gamla inlägg (wow, första gången jag inte är sarkastisk i bloggen). (Men ingen läser ändå bloggar på sommaren).
Har hänt massa roliga saker som jag har tänk skriva på bloggen (och då menar jag inte roliga som i att jag har gjort saker som var kul men som alla som läser om det tycker att JAHA MEN GRATTIS ATT DU HAR EN SÅ TREVLIG SOMMAR /careface utan folk som har sagt/gjort dumma saker som jag försökt hantera med lite värdighet men inuti har skrattat ihjäl mig åt) men sen glömt bort.
Eller jo, en av de sakerna var att en fågel bajsade på mig för första gången på 16 år. Om man inte räknar den gången en mås bajsade i min glass när jag var liten. "Usch, släng den" sa mamma. "Men jag kan ju äta RUNT...?" svarade jag då. Jag ville verkligen inte slänga min glass.
Är dessutom sjukt sårad av Emma som inte kommer ihåg ett av de mest magical moments in my life. Inte för att hon var med, men ändå. Hon fick en del långa sms efteråt. Åh jag vet inte och here we go again. Jag KAN inte hålla bloggen sentimentala saker ingen förstår.
Och nu kommer jag få massa klagomål (HEJ FANNY OCH HANNA) på att det bara är massa text och inga bilder men då tycker jag det är dags för er att lära sig läsa. En mycket praktisk färdighet som ni kommer ha mycket nytta av i livet.
Om 5 veckor ska jag på möte på skolan. Jag sitter fast i tiden.
Funderar på att läsa Harry Potter på finska. Känns som ett sätt att fördriva sommaren. Och på fredag ska jag och flickorna på teve två åh åh åh se sista filmen, vilket kommer bli sjuuuuukt sorgligt, jag kan knappt tänka på hp utan att bli helt förkrossad, alla är så fina och sorgliga och det är så synd om allt och alla!!!!!!!! mvh pmstjej
Ps. Tom Felton är vansinnigt sexig.
jag ritade ett lejon igår. ni är fett imponerade.

RSS 2.0