I wish that without me you couldn't eat

Hej pojkar och flickor (mest flickor faktiskt för jag tror inte vi har särskilt många läsare av det manliga könet).
Här ligger jag. Jag tror min humor har sjunkit (vänta, va... sjunka sjunker sjönk... säger man verkligen sjunkit?! det såg ju helt stört ut) några nivåer på senaste tiden för jag kan typ komma på mig själv med att sitta och fnittra åt family guy skämt. Här är några av dem;
Nu orkar jag inte leta reda på fler men snälla se det jag typ dör av rolighet.
/Isa

Breath it, taste it, take it in

(thats what he said, höhö)
HAH jag skriver ett sjukis stackars mig inlägg och så får jag fem komenterer, det var ju en trevlig överraskning. Får väll fortsätta på temat idag då. UUUHUHUUU jag är sjuk. inte så mycket ontsjuk utan mera äckligt sjuk. Ifall nån råkar vara intresserad an det.
Ska ägna morgonen åt att titta på atlantis för det tänkte jag göra igårkväll men jag hittade ingen fungerande länk och sen ville pappa ha datorn så då gav jag upp. Satta mig och ritade ist:

 

Så vart det. Är inte helt klar men jag kände som är om man är sjuk ska man kanske sova, inte va vaken hela natten och rita..
Ohwell, nu ska jag hitta atlantis, hejdå./emma

ps. empire är mit favoritord, jag bah ryser när jag hör det!

It's not win or lose, it's how you play the gameFin demoonstration av alla ställen jag har ont idag. Notera att jag faktiskt ha ont i ögonbrynet.
Hej. Jag är sjuk. Inte jättesjuk, men tillräckligt för att va hemma från skolan och sura. Är inte så sur igentligen, men lita lagom sådär. Fast jag missar hk, det är alltid bra, så lite glad är jag. men mest sur. Sen vare som inge mer. Tänkte försöka lära mig dricka te idag, men mamma har bara äckligt te hemma så det sket sig. hehe, nu kommer hon läsa det här och så kommer hon bah men vad vill du ha för te då, så kan jag köpa det och då kommer jag säga vad som hellst bara det luktar gott och inteär grönt och då kommr hon köpa nått sånt och så kommer det ändå sluta med att jag inte dricker nått för jag gillar inte te! isa aka te-sama ska få lära mig tycka om det först.
/emma


It's win or lose, not how you play the game

Hej. Jag är glad. Och det kliar i fingrarna att få berätta varför men det går inte, så synd för er men jag är så glad idag att jag går runt och flinar som en annan idiot så folk glor och är för glad för att bry mig. Saken är den att jag inte vet vad som är eller alltså jag vet ju men jag vet inte och jag önskar att jag har rätt för jag vet inte man vet som aldrig var man har folk. Jag är störd.
Dessutom blödde jag näsblod idag för typ (utan överdrift) tionde gången den här månaden så vi ringde vårdcentralen som sa att vi ska upp på akuten nästa gång så de får bränna blodkärlet. Astaggade blev ni där.
Plus att mor min har varit i London och köpt massa fina kläder och skor till mig och dessutom var vi på strömpilen här om dagen och köpte ännu mer fina kläder så nu har jag både balklänningen och skolavslutningsklänningen fixad (+ en del annat). Awesome.
Nu blev det mycket text. Synd för er men ni borde ha lärt er vid det här laget att Isas inlägg oftast slutar i bildlösa noveller. Därför slänger jag in en bild på Loppan. Hon är en finis. Ganska mycket finis.
/Isa
Ps. Har fortfarande inte hittat de eventuella lussebullarna i frysen men jag ger inte upp än.

stackars pojke blev skjuten av idioter som pga idiotbråk på sandlådenivå dödar allt och alla

Ps. Jag undrar om jag inte har lussebullar i frysen... Detta måste undersökas...
/i

eheheheeeehe...

Jag tycker det är lite för lite bilder på Emma (aka rudolf) i den här bloggen...

Nu taggar vi tjejkväll med de bästa imorn!
/Isa

Sjukt överskattad uppfinning: byxor. Bästa...

dsc03481 (MMS)

Sjukt överskattad uppfinning: byxor. Bästa som finns är att bara INTE ha byxor på sig. Bilden föreställer mina lyckliga ben som tagit av sig byxorna. /Emma


Out of the darkness, in to the sun

Film från borgafjäll. Det är arvid som filmar som en sopa, inte jag.
Tänkte jag kunde visa vad jag menade med mina otroligt fjolliga skidåkararmar. Här är dom, ni fattar nog vad jag menar....
Vad händer mer idag då? Jag har ätit brunch, en halv pizza och en doughnut, jag är så hälsosam så det finns inte. Sen vat jag  som inte vad jag ska göra resten av dagen, jag antar att jag kommer behöva lyfta röven från datastolen nån gång, men det känns väldigt avlägset... Vill gå ut lite och solamen asså... drygt... Jag är extremt trött, vi hade filmkväll igår hos isa igår och såg star wars (förvånansvärt bra, jag är sjukt taggad på uppföljningen nästa helg!) och sagan om ringen (som som alltid är min favoritfilm, alla kategorier), och sen vart jagså inspirerad av alverna i sagan om ringen att jagvar tvungen och sätta mig och rita när jag kom hem, så då satt jagvaken till 3... bra gjort där.
Och sen vare som inge mer.
♥/emma


jag hatar dig för att du finns och för att du inte finns

Hellu, Isa here. Lite bilder från idag när jag hade tråkigt, som jag hade tänkt redigera men sen inte orkade. Spännande.
Idag är jag trött. Därför tänker jag spendera hela kvällen med att äta glass och chokladsås och tycka om mig själv lite extra. Det borde ni också göra.
Tycka om er själva alltså, inte mig.
De säger att hoppet är det sista som lämnar människan. Och det tror jag på. Men sen då?
Musiktips: http://www.youtube.com/watch?v=wYWv_NSBZQI och http://www.youtube.com/watch?v=-NbzcXkCKdo

Mamma: troru man måste skölja ekologiska ä...

Mamma: troru man måste skölja ekologiska äpplen? Pappa: nae... Mamma: men tänk om den som plockat det precis har varit på toa och glömt tvätta händerna? Man bah yeah you got a point there... /E


Har även insett att jag har otroligt fjoll...

Har även insett att jag har otroligt fjolliga armrörelser när jag åker slalom, vilket inte känns helt ok. Jag lixom slänger med stavarna och underarmarna så det ser ut som jag vet inte vad. Trodde tidigare att jag var fett cool med min lite slängiga stil, och sen filmade arvid och då såg jag ju att nae, det här funkar inte. Sjukt fjolligt. /Emma igen


Chillar i min sjukt mysig överslaf och rit...

dsc03458 (MMS)

Chillar i min sjukt mysig överslaf och ritar och lyssnar på gammal 60 tals jazz. Jag känner oh väldigt chillig och jazzig, därav aktiviteten. /emma


Glada men trötta hälsningar från borgafjäl...

dsc03454 (MMS)

Glada men trötta hälsningar från borgafjäll! Jag håller på att dö. Jag har inga som hellst benmuskler, men ändå envisas jag med att åka ner för alla backar i minst 450 km/h. Det är inte världens bästa kombi kanske... Plus att mina pjäxor torterar mig och jag har blåmärken på smalbenen. Men, allt är inte världelöst, solen skiner och det är lagom mycket lössnö att åka i. Och just nu sitter jag och arvid i stugan nedanför backen och äter. Och sen tare som inge mer. Fel låt vann i melodifestivalen, seriously sverige, eric saade? nog för att han är så snygg att man börjar flina och dregla när man ser honom, men låten var ju så DÅLIG! Inte ok det där... Men men, nu ska jag återgå till backen, hejdå! /Emma


pudlar i all ära, men...

Jag hade tänkt ta en bild och visa er hur bra min (mammas) plattång är för att göra korkskruvslockar. Så omtänksam är jag.
Grejen är bara att den är lite för bra.
Jag ser ut som en pudel.
(har ingen aning om vart mitt röda hår tog vägen)
/Isa

Jag gav upp för länge sen

Jag har gått och blivit master på att baka kladdkaka.

Tänkte att ni ville veta det.
(random bild från i somras när jag och pappa gick upp halv freaking 6 för
att fota, vilket är en helt annan historia)

Hatar också det faktum att jag hade tänkt duscha men nu inser att det innebär att jag missar 2 avsnitt av simpsons och att det inte är fortsättning på gårdagens (ASLÄSKIGA) family guyavsnitt. Helt jävla värdelöst med andra ord.
/Isa

RSS 2.0