It's win or lose, not how you play the game

Hej. Jag är glad. Och det kliar i fingrarna att få berätta varför men det går inte, så synd för er men jag är så glad idag att jag går runt och flinar som en annan idiot så folk glor och är för glad för att bry mig. Saken är den att jag inte vet vad som är eller alltså jag vet ju men jag vet inte och jag önskar att jag har rätt för jag vet inte man vet som aldrig var man har folk. Jag är störd.
Dessutom blödde jag näsblod idag för typ (utan överdrift) tionde gången den här månaden så vi ringde vårdcentralen som sa att vi ska upp på akuten nästa gång så de får bränna blodkärlet. Astaggade blev ni där.
Plus att mor min har varit i London och köpt massa fina kläder och skor till mig och dessutom var vi på strömpilen här om dagen och köpte ännu mer fina kläder så nu har jag både balklänningen och skolavslutningsklänningen fixad (+ en del annat). Awesome.
Nu blev det mycket text. Synd för er men ni borde ha lärt er vid det här laget att Isas inlägg oftast slutar i bildlösa noveller. Därför slänger jag in en bild på Loppan. Hon är en finis. Ganska mycket finis.
/Isa
Ps. Har fortfarande inte hittat de eventuella lussebullarna i frysen men jag ger inte upp än.

Kommentarer
Postat av: Lord of darkness

Fuck you, jag vill också ha en massa snygga kläder från London OCH FRAMFÖR ALLT BALKLÄNNING DIN BAJS. Du har ett mail att skicka förresten...

DAMDAMDAAAAM...Love You-know-who

2011-03-28 @ 18:05:39
URL: http://somekindofpeace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0