Isas hälsosamma livsstil

Notes to self: sov mer än 4 timmar på nätterna när det är skola.
Börja äta.
Sluta leva på magnumglassar.
Sluta spela harpan och gör någonting vettigt istället.
Sluta skicka oroväckande sms till dina vänner.
Sluta lämna ut dig på bloggen.
...
Nu ska jag äta en magnumglass.
/Isa

Att leka med maten

Känner att det är någonting med mig och mat alltså. Igår (awesome kväll/natt förresten) gjorde jag av en slump en skjuten gubbe på min glass (tur att han landade mjukt höhö).
Och idag gjorde jag en marsipankatt.
Och den som har klagomål på min konstnärliga ådra kan ta sig.
/Isa

Även de som inte vågar leva dör någon gång

Nej jag lyssnar inte på Di Leva, men det var en rad som fastnade för mig. Tänkvärd, typ.
Hej folket. Haft betygsnack idag och well... Inte för att vara sån. Men jag fick vg+ och mvg på nästan alla nationella. Blev även kallad naturbegåvning av min svensklärare.
Idag har varit en bra dag mitt i allt det sorgliga. Spenderade halva förmiddagen med att se en film på franska (lät snarare som danska  /en tjej som läser spanska) och andra halvan med att sjunga högt och fint i korridoren med min kära vän Emma. Som för övrigt ska sjunga denna låt på skolavslutningen:

Annars ser jag fram emot temaveckan, trots att det innebär att dagarna börjar ränkas ner... Buhu. Hatar att min(a) klass(er) är så bra.
Känner ni vad tråkigt det är när jag bloggar utan att ha något riktigt att blogga om? Ja. Då slutar vi nu.
/Isa

still alive

Skrev eng nationella idag. Och HERRE JÖSSES vad jag svamlade, blir himla spännande att se hur detta gick egentligen..
Jag tror för övrigt att evolutionen är en konspirationsteori. Tror inte vi finns egentligen. Fast jag vet att vi gör det. Så går tankarna idag.
/Isa

Hangin' with the fellows, ya know; Ball, Hardy, Flowers, Gay... those guys.

Hur man roar sig på internet.
HAAAAAHAHAHAHAH asså jag dör av all random namn, haaaahahah.
/e

FRIDAY NIGHT AND THE LIGHTS ARE LOW!!

Hörde att jorden enligt bibeln ska gå under imorgon. Spännande. När har bibeln haft fel liksom?
Omotiverad bild på skrivblock och vatten.
Vill ni inte se lite bilder på mina stora kärlekar förresten? Jo, jag tänkte väl det.
Puss på dem.
/Isawa

The apocalypse is near/mixed feelings

Kände mig sjukt cool när jag gick till ok tidigare ikväll för att köpa glass i skjorta, bikini, kultbyxor och vinterskor. Typ riktiga definitionen av semester. Så najs. 9 riktiga skoldagar kvar av högstadiet, WE'RE GETTIN CLOSER!

Omotiverad bild på större delen av the film crew. Sen ni hur sjukt nöjd jag ser ut på denna bild? Så nöjd kommer jag vara när vi FINALLY får sommarlov..!
pease. /emma

Dagens visdom

Note to self: Sov inte med ihopkrullat hår. Och om du gör det försök för guds skull inte kamma ut det.
Såhär blir det då.
Avundsjuk? Någon?
Nä. Jag trodde väl det.
/Isa

jag försöker hata dig men det går inte så bra

Idag är mitt livs värsta dag. Jag svär. Orkar inte ens berätta allt som gått snett för det är så förbannat mycket. Ser fram emot att vakna upp imorgon och inte längre vara i idag.
Dessutom var det något mer jag hade tänkt skriva. Men jag kommer inte ihåg vad. Damn.
Såhär känner jag då:
En annan sak jag har tänkt på. Mina kompisar. Alla mina kompisar hungrar efter livet. Ni vill leva så mycket som möjligt, göra så mycket som möjligt, besöka alla platser, träffa alla människor, hinna allt man strävar efter. Ni vill se världen och uppleva allt som går att upplevas och fånga varje minut. Så då frågar jag er.
Hur gör ni? För att vilja, hur gör ni? Var hittar man den viljan, den... glöden? Hur kan ni se världen på ett så annorlunda sätt än vad jag gör?

Egentligen tycker jag synd om alla som läser den här bloggen. Fast nej, ni visste vad ni gav er in på så ni får skylla er själva. Ägda.
Åååååååååå
/Isa

Söndags underhållning

coola killar kollar på naruto och käkar pizza framför datorn. har sjukt kul på internet, som vanligt. nörden i mig skrattar lyckligt och pizzafinsmakaren säger mmmm pizza.
/e

Help wanted

Okey so this is the deal, jag ska tapetsera en vägg på mitt rum och jag har några favoriter, så nu är det ERT jobb att välja vilken som är bäst! keep in mind att typ hela resten av mitt rum är vitt så att ja..
fin fast eventuelt för... lantis? gul? venne?

fin fast det är som inte en tapet utan bara en bild på väggen.

'
Fin fast ev. för mörk.

Min favorit från början fast ev. också för mörk.

Den jag tror passar bäst fast mönstret vart lite weird när man såg helheten...
Så, VILKEN?
/emma

Asledsen tjej säger hej

Har fått ett mail. Om typ vad vi ska göra sista veckorna i skolan och så. Innan avslutningen.

JAG VILL INTEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag illustrerade en bild åt er i paint ungefär hur jag känner.
Gosh jag älskar mina klasser och alla mina lärare så himla mycket, KAN INGEN BARA SÄTTA SISTA MÅNADEN PÅ REPEAT.
/Isa

korthus

Breaking news!! Har just fått veta att om jag gör nationella i svenska och engelska kan jag få slutbetyg i dessa = betyg i 5 ämnen = behöver bara läsa SO + 3 ämnen till nästa termin = more time to recover. Dock känner jag att kraven på mig själv kommer krypande. Jag kan få alla rätt på ett prov och är ändå inte nöjd, no kidding. Inte undra på att jag gick in i väggen.
Omotiverad bild på en av polerna i Spanien.
Omotiverad bild på blomma.

Anyway, igår gjorde jag tårta. Med riktiga, söta, VANSINNIGT goda jordgubbar, grädde och chokladtårtbotten. Och strössel. Litet infall från min sida och både mamma och pappa åt med glädje. Jag med höhö.
Nu ska jag panikplugga inför nationella (hur man nu gör det...).
GE MIG TILLBAKA KANARIEÖARNA
/Isa

Voff

Har just träffat massa hundvalpar. Jag pratade med pappa i telefon innan. "Jag far men vi blir nog inte borta så länge". Haha? Hallå? Det är hundvalpar vi snackar om?
Jag känner verkligen inte mig själv längre.
Kan lägga in bilder på dem senare, ville bara tala om att jag lever.
En annan sak som jag undrar är. Hur... Eller alltså vad... Man, jag... Jag förstår inte... Äh glöm det.
/Isa

Halla glamhippies, watcha doin? Är så sjuk...

dsc03594 (MMS)

Halla glamhippies, watcha doin? Är så sjukt uttråkad, sitter och leker med mitt rudolf hårband från en isshow för typ 100 år sen. Finns bild på det nånstans här på bloggen. Tycker det känns aningen som höst, vill springa i regn. Klart slut /the ewak


And you can break a heart that wasn't even yours to break

Saker jag inte förstår:
Hur man sjunger och morrar samtidigt. Ni vet när folk sjunger och så är det som att de rullar tungan fast långt ner i halsen istället, så det låter typ rrrrrrrrr? Jag vill också!
Seinfeld. Är det meningen att det ska vara roligt eller? Sett det flera gånger, aldrig uppskattat. Dessutom rimmar det nästan på Reinfeldt.
Brandi Carlile. Hur kan jag ha missat hennes musik så länge, hon är ju fruktansvärt bra.
Hur de får läpparna så bra synkade i tecknat. Typ family guy och simpsons och så. Man kan ju nästan förstå vad de säger utan att ha ljud på. Hur gör de?? Tänker på det varje gång.
Lyssna lyssna lyssna! Älskar den
/Isa

Förlåt eller rätt åt dig eller något

(VARNING! FÖLJANDE INSLAG INNEHÅLLER GNÄLL, EMODEPP OCH FÖR OINSATTA OBEGRIPLIGA MENINGAR. MED DETTA SAGT ÄR DET PÅ EGEN RISK DET LÄSES. TRADOSKED AB ANSVARAR INTE FÖR UPPLEVT OBEHAG ELLER EVENTUELLA ÖVERKLAG)
På fredag börjar resten av mitt liv. Eller idag. En ny era. En sämre era. Men det får väl vara. Poängen är: snart börjar en ny era. Och den borde egentligen ha börjat för hundra år sedan men samtidigt kanske jag inte varit redo förrän nu, eller så har jag bara slutat bry mig.
Senaste åren har jag upplevt mer än jag hade förväntat mig på en livstid och jag är så trött. Djupt inne i själen trött. Det roliga är ju att jag skrev om det. Jag skrev och det blev som en självuppfyllande profetia, trots att det inte alls var meningen. Ingenting var meningen. Men det hände ändå.
Ibland undrar jag om jag verkligen skulle ha bytt tillbaka till haga. Det hade varit vidrigt att gå kvar, men anything hade varit bättre än det här.
Jag saknar Emma.
Det haglade här om dagen och sen kom det sol. Sen försvann den. Såhär blir det då.
/I

Cuban musclesÄLSKAR DEN HÄR DAGEN SÅ MKT. har haft en fabulous morgon (thats right, har börjat säga fabulous, eller fab, beror på humöret) och så nu på kvällen så har jag suttit och kollat på cougar town och spelat harpan och jag har FINALLY klarat ut svåraste leveln, vilket gör mig till KING OF THE WORLD! fast queen men det låter inte fab när man säger det. Plus att arvid var så snäll och köpte en liten victory marabou rulle till mig, och inte den nya äckliga smörisen med ful förpackning, utan ORGINAL! trodde aldrig jag skulle få smaka denna underbara smak igen.
avslutar detta inlägg med en liten segerdans, se till att föreställa er den i era huvuden!
/emma


RSS 2.0